• 4210
    koltuk sevdasının insanları ne hale düşürebileceğini gösteren yönetim.

    tabi insanlar bundan birkaç ay önce, yönetim çocuk gibi koltuğa yapıştığında içten içe dedi ki "herhalde bu sefer hazırlandılar, teklifler değerlendirildi gelecekler-gidecekler nakış gibi işlendi, transfer sezonuna dakika sayıyorlar". tekrara düşüyorum ama dünyada hiçbir şey yapmamak için yetkiyi bırakmamakta direnen böylesi başka oluşum bulamazsınız. yerden yere vurduğunuz adamların bile millet kıraathanesi, millet bahçesi projesi falan var*. bunlarda o da yok. tamamen amaçsız, plansız, faydasız bir yönetim.

    savunanları da artık elde savunacak bir şey kalmayınca, insanların sanırım neden nainggolan'ı almadılar diye isyan ettiğini sanıyor. 6 ay sonra boşa düşecek aytaç kara'yı, salih uçan'ı, salih özcan'ı, 2 aydır ayağı topa değmeyen seri'yi, onyekuru'yu, en az 10 sene forma giyebilecek kaan ayhan'ı 2m euroya, berat ayberk özdemir'i 2.5m euroya alacak çapları olmadığı için isyan ediyor insanlar.

    galatasaray'ın değil de herhangi bir orta sıra takımının başında olsalar bu kapasite ve yeterlilikle 3-5 seneye başında bulundukları kulübü tarihe gömerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın