resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1386
    mesut iyidir hoştur ama gideceği takımın fenerbahçe olduğunu unutmayın. asist yapar, skora katkısı yüksektir ama tek başına şampiyon yapmaz, yapamaz. örneklerini de vereyim isterseniz:

    visca her sezon en az 20 maçta skor katkısı yapıyor. üstelik bunu sistemli bir takımda yapıyor. son 3-4 senedir şampiyonluk yarışının içerisindeler ve daha geçen sezon* şampiyon olabildiler.

    max kruse geçen sezon oynadığı 20 maçta 7 gol, 7 asist yapıp totalde 14 gol katkısı verdi. sonuç?

    hadi visca ve kruse'yi geçin, abi alex de souza'dan bahsedeyim size:

    alex tam 8 yıl fenerbahçe'de forma giydi. bu 8 yılda toplamda 344 maça çıktı ve 171 gol, 147 asist yaptı. yani 318 gol katkısı verdi bu adam. sezon ortalamasını alırsak her sezon neredeyse 20+ gol ve 20+ asist yapmış anlamına geliyor. bu 8 sezonda ve bu olağanüstü performansla sadece 3 lig şampiyonluğu yaşadı, ki bunun içinde 2010-2011 sezonunda şikeyle alınan kupa da var.

    mesut özil'e dönersek; şimdi bu adam yıl olarak 33 yaşında. sakatlıkları falan es geçersek, her sezon 10 gol ve 20 asist yapsın diyelim ne değişecek? tamam hava katacaktır, rüzgarı arkasına alacaklardır ama futbolcuların esiri olmuş bir takımdan bahsediyoruz be abi, bu kadar da karamsar olmayın. kenarda emre belözoğlu, volkan demirel, selçuk şahin; saha içerisinde ozan tufan, caner erkin, gökhan gönül; televizyonda acun ılıcalı, rıdvan dilmen... yazarken ben bile kendimle kavga ettim, mesut nasıl dayansın bunlara? velev ki dayandı, kanka oldu diyelim e bu daha kötü olmaz mı? hem zaten size bir şey söyleyeyim mi; mesut özil'in kariyeri, bu emre belözoğlu ve volkan demirel gibi isimlerin kıskançlıklarına neden olacaktır aha da buraya yazıyorum. onlara olan ilgi, alaka azalacakları için takım içi sıkıntılar yaratacaklar ve görün bakın böyle olmazsa bana da sensariylakirmizi6 demesinler.

    kısaca anlatmaya çalıştığım şey şu*;

    takım olamadıktan sonra messi gelse ne çare?
App Store'dan indirin Google Play'den alın