• 4203
    2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi'ne sanırım hiç hazırlanmamışlar. ne gelecekler konusunda ses soluk var, ne gidecekler konusunda. birkaç yerde mayıs'ta aday olacakları için bu transfer döneminde çok iyi işler yapıp "şampiyon yönetim" apoletiyle seçime girmek istediklerini görmüştüm ama o da yalan sanırım. şu an ne yaptıklarına dair en ufak bir fikirleri olduğunu düşünmüyorum. bunun da kötüsü, her şeyin farkında olup tamamen salmış olmaları. umarım böyle bir durum yoktur.

    ama ben esas yeni yönetim geldiğinde mali durumumuzu görmek istiyorum. "mustafa cengiz yönetimi mali açıdan başarılı bir yönetim" söyleminin yanlış olduğunu söyleyen birçok farklı kaynak var. hatta 3+1 senelik ffp cezamızda koşulları sağlayamadığımızı (pandemi ile açıklanamayacak ölçüde zarar ettiğimizi) ve +1'in cezamıza ekleneceğini de söyleyenler var (mesela kazan dairesi'nin son bölümünde tansel taşanlar). bunları da yaşarsak buyrun tüzel kişi niyetine cenaze namazına.

    sanırım saflığımdan ama hala diyorum ki "umarım ne yaptığınızı biliyorsunuzdur, bizi çıkamayacağımızı bir batağa sürüklememişsinizdir ve sürüklemiyorsunuzdur". bu taraftar açık ara en çok sizi sevdi. aramızdan benim kesinlikle dahil olmadığım bir grup renktaşım size hala, her şeye rağmen teveccüh gösteriyor. bu teveccühün karşılığı inşallah çok derin bir acı değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın