resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2025
    türk spor basını, rakip takım taraftarları, beceriksiz galatasaray yönetimi ve en üzücüsü de galatasaray taraftarının bir kısmı tarafından organize veya bilinçsiz bir şekilde değeri düşürülmeye çalışılan türkiye liginin en iyi iki stoperinden birisidir. diğeri tabi malumunuz marcos do nascimento teixeira marcao.

    aynı değer düşürme faaliyetleri son zamanlarda marcao içinde geçerli durumda yok elektronik sigara yok psikolojik sorunları mı var vs. özellikle de youtube da vole denilen ve baya etkileşimi olan bir spor kanlında galatasaray bölünlerine dikkat ederseniz programın bir bölümü ligin en iyi defans oyuncularını kötülemekle geçtiğini gözlemleyebilirsiniz.

    fenerbahçe'nin elindeki kazmadan hallice hiçbir özelliği olmayan eljif elmas ve vedat muriqi gibi italya'ya gittikten sonra hiçbir varlık gösteremeyen oyuncuları bu ve bu bunun gibi portallar aracılığı ile şişirip en azından bir değer yarattığı ortamda "transfer olsun da elimizdeki değerleri yok pahasına da elden çıkarsak olur" zihniyetli twitter taraftarları tarafından kendi elimizdeki değerleri bu şekilde değersizleştirmek özellikle de buna galatasaray taraftarının da alet olduğunu görmek son zamanlarda en rahatsız olduğum konulardan.

    dikkatimi çeken paylaşımlardan birisi : https://twitter.com/...166878905597952?s=21

    ekleme : son olarak iki stoperimizinde toplam maaşının 2 milyon euro'yu geçmediği ve finansal fair play anlaşmasının son dönemine girdiğimiz bir ortamda değeri bulunmadığı takdirde sanki mecburmuşuz gibi yok pahasına satılmamalıdır. birinin yaşı 27 birinin 24 en kötü ihtimalle sözleşmelerini uzatıp toplam 2 milyona değil de en fazla 3-4 milyona oynatıp yıllarca avrupa çapında bir stoper ikilisine sahip oluruz. bu kadar ucuz olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın