resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19134
    siyasi görüşü hakkında gelen tüm entrylerin silinmesi gerektiğini düşündüğüm futbolcu.(tabi moderatör arkadaşlar daha iyi bilir.) burası spor sözlüğü galatasaray sözlüğü, yok evet demiş yok hayır demiş banane, size ne. ben arda'nın konya maçında ters kanada attığı 2 pası konuşmak istiyorum insanlar gelmiş yok arda şuncu arda buncu. bizim ortak paydamız galatasaray ve bilimum sporlar. hatalar yaptı mı yaptı evet. peki "evet" videosu çekmesi hata mı bence değil. kendi siyasi görüşü budur, destek vermek istemiştir, banane.

    oyunculara kendi malınızmış gibi davranmaktan vazgeçin onlar da insan belli görüşleri fikirleri var bazıları bunu saklar bazıları da açıkça konuşur, bu bir tercih meselesidir.

    eğer ki galatasaray şuna şuna muhalif diye destekliyorsan sen arda'dan daha suçlusun güzel kardeşim çünkü arda galatasaray'ın ismini hiçbir zaman siyasete karıştırmadı çektiği "evet" videosunuda barcelona'da oynayan türkiye'nin en kariyerli oyuncusu sıfatıyla çekti. sevmeyebilirsin; ama futbolu üstünden, yaptığı saçma sapan hatalar üstünden değil de burdan vuruyorsan hatalısın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın