resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11411
    kendisinden nefret eden galatasaraylilarin belhanda konusunda algilarini kapattiklari icin, sozlesme uzatilmasini isteyen galatasaraylilara karsi yanlis anladigi bir olay olan futbolcu.

    insanlarin cogu belhanda'yi sevdigi icin sozlesme uzatilsin demiyor, ben de sahsen sevdigimden demiyorum, belhanda entrylerim geldigi gunden itibaren arsivlerde mevcuttur. kimsenin kendisinin cok iyi oyuncu oldugunu dusundugunu falan da sanmiyorum lakin adamin sozlesmesi bu sene bitiyor, uzatilmazsa serbest kalacak uzatilirsa en kotu ilk onbiri yedekleyecek. kendi seviyesinde birini almak bence en az 4-5 milyon euro bonservis gerektirir guncel piyasada fakat diyelim ki coulibaly tarzi guzel 2 milyonu gecmeyecek bir scout hamlesi buldugumuzu dusunelim, alabiliyor muyuz? daha as kadroya dusundugumuz adama 1.5 milyon euro veremezken eldeki futbolcuyu yerine adam alinmayacagini bile bile ucretsiz birakmak ne kadar mantikli. gerceklerle yuzlesmeden yorum yapip asip kesmek kolay. seneye herhangi bir macta yedekten belhanda'nin girmesi aytac kara'nin girmesinden daha efektif olmaz mi? belhanda'nin onunde as kadro oynacak biri mutlaka alinmali ve belhandanin sozlesme uzatilirsa yedek+as iki futbolcuya bolunup verilecek bonservis tek as oynayacak adama verilip daha kaliteli bir is cikarilabilir. eger yonetim bedavaya belhanda'nin iyisini bulabiliyorsa da basimiz gozumuz ustune, nerde o gunler.

    soylenenlere gore salih ucan'in da seneye galatasaray'da olacagini varsayarsak. belhanda ve salih takimimizin uzun zamandir sahip olmadigi kaliteli yedek rotasyonuna sahip olmasi adina cok dogru olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın