resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1361
    linc edilmek istemem ama zidane sonrasi donemin en kadife bilekli 10 numarasi kendisidir. hayatinin hic bir doneminde kosarak oynamadigi icin sadece yuruyerek pas dagitacagi turkiye liginde cok basarili olmasi sasirtmayacaktir. falcao transferine benzetmis bir cok arkadas ama bir santrafor her daim rakip stoperlerle boğusmak zorunda kaldigi icin yaslandikca etkisizlesebilir. ama mesut ortasahada yuksek baski yasamayacagi bir alanda oynayacak. yuruyerek calim atabilen bir oyuncu oldugunu dusunursek turkiyede kendini hic kasmadan 3 4 yil topunu oynayip emeklilige ayrilir.

    sneijder gitmeden onceki sezon herkesin elestirdigi gobekli haliyle bile 20 gole katki yapabilmisti. yani teknik bir on numaraysaniz turkiyede her zaman is yapabilirsiniz.

    bunlari korkuyla yazmiyorum. bence en buyuk hata fener ve besiktasin isimli transferlerine benzer sekilde karsi koymaya calismak olur. galatasarayin eksikleri belli. o eksikleri minimum maliyet ve maksimum performans alacagi isimsiz oyuncularla kapatmaya odaklanilmali. onyekuru gibi elimizin altinda olan oyunculari alacaksak da bir an once alip sisteme alistirmaya baslamaliyiz. rakiplerin ne yaptigi degil, bizim ne yaptigimiz belirleyecek sampiyonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın