resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1354
    futbolculuğuna, yeteneğine gram lafım yok, çok büyük futbolcu.

    oyun tarzı ve karakter itibariyle, bana göre lige gelmiş en yetenekli futbolcu olan lincoln'e çok benzetiyorum. lincoln'ün sol ayaklısı. onun kadar klas, topla ilişkisi onun kadar iyi, tek bir pasıyla maç taşıyabilecek bir oyuncu.

    ama...tabi ki bi aması olacak bunun; bu ligde fiziksel mücadelen kaçan adam uzun vadede iş yapamıyor. ileri uçta bi top kaybedip yürüyerek adam seyrettiği senaryoya fenerliler en fazla 6-7 hafta dayanır. ayağı istediği kadar kadife gibi olsun 2.hafta ayağını eline verirler mesut'un sivas deplasmanında.

    ayrıca disiplin sorunu var, 1 hafta oynar 2 hafta oynamaz, zaten takımın başında yıldız bi oyuncuyla çalışmanın ne demek olduğunu bilmeyen, ego sorunları olan türk bir hoca var; oynamadığı maçlarda 75'te oyundan çıkarıyım der erol bulut, sen beni niye çıkarıyosun diyip oyundan çıkarken kulübeye falan tükürür.

    mücadele ruhu zayıf, rakibi ısırmayan hiçkimse iş yapmamıştır bu ligde, çok iyi anılmamıştır. o tekmeye kafanı uzatcaksın, omuz omuza mücadeleye girip rakibini sindireceksin.

    2 yıl ayağına top değmemiş bu adamın. her şeyiyle düşününce eksileri artılarından çok fazla olan bir transferden bahsediyoruz. rakibe hem teknik hem de finansal bi darbe vurma ihtimalini fazla gördüğüm için ben gelmesini istiyorum o yüzden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın