• 97
    berbat bir zeminde, berbat iki takımın, berbat taraftarlar önünde oynadığı ve 1-1 biten maçtır. bu fenerbahçe hakikaten ballı, ama attığı beraberlik golü için değil. biraz sakin olsa diyarbakır forveti, çok daha farklı bitebilirdi.
    fener takımı savunmasıyla da orta sahasıyla da sürekli atak başlattı diyarbakır adına, ama sadece 1 tane atabildi diyar.

    dünkü maçtaki* taş gibi galatasaray takımıyla ilgisi yok fenerbahçe takımının. sadece çubuklu tosun'un hırsını diğerlerine de bulaştırmasıyla çok agresif bir takım fenerbahçe. ama o kadar. bir tane bile önceden çalışıldığını anladığım atak yapmadılar. çıkıp oynuyorlar işte.
    unutmadan gerek tosun gerekse de diğerlerinin bu agresiflikleri nedense hak ettiği cezayı bulmuyor, tosun efendi sürekli küfür ediyor hem de hakemin dibinde. bu maçta topuz tosun'un kurbanı oldu, kırmızı kart ona patladı. gerçi önce diyarbakırlı oyuncu topuz'un boynuna sarılmıştı ve o da atılmalıydı. bilica'nın birinci devredeki pozisyonunda kırmızı çıkartmak zor, lugano aynı hizadaydı.
    hakem o stadda beklenenden adil bir yönetim gösterdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın