• 9
    tarihe not düşülsün;

    futbolcumuz omar elabdellaoui bu eğlence aracıyla görme yetisini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayken 4 ocak 2021 kasımpaşa fenerbahçe maçında fenerbahçe'nin attığı ikinci golden sonra havai fişek atılmıştır, bein sports da bu anları izlettirmiştir.

    altında bir komplo teorisi aramıyorum. ama şu olayda roller tam tersi olsaydı şu an ülkenin her kanalında komplo teorisi dinliyorduk. sizin 4.yıldız balonunuz patladı temalı tshirti "takım otobüsümüzün kurşunlanmasına gönderme yapıyorlar." diyen ruh hastası bir camia bunlar :) şu olay tam tersi olsa hande sümertaş'ı işinden etmişlerdi bir de, havai fişek hadi patlattılar siz nasıl ekrana getirirsiniz diye.

    bunları yazalım ki nasıl pislik bir camiayla ezeli rekabet(?) içinde olduğumuzu herkes görsün. bunlar yarın türk futbolundan silinse, bir gün bile kendilerini ararsam, özlersem ne olayım. kişiler değişiyor, başkan gidiyor, ülkenin en zengin ailesinin çocuklarından biri geliyor, iğrençlik gene baki. yok olun o zaman daha iyi. zaten ortada bir rekabet falan da yok. hocamın da dediği gibi, aynı yollardan hiç geçmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın