resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 5309
    2020 yaz transfer döneminde irfan can ile takası gündeme geldiğine, diagne+para bile verebileceğimizi söylemiştim. o entry hala en ofsayt entrylerim arasında duruyor. (bkz: #2980056)

    o dönemde bu gündemle ilgili olarak sözlükte yazılanlara bakabilirsiniz. bir çok yazar arkadaşımız tarafından, kafa kafaya takasın kesinlikle kabul edilmemesi gerektiği, başakşehir irfan can+crivelli+para verirse kabul etmemiz gerektiği filan söylenmiş.*

    çok fazla rüzgarın yönüne göre hareket ediliyor. adam 2 ön eleme maçında iyi oynayıp gol atınca böyle şeyler yazılmıştı hakkında. diagne her zaman buydu arkadaşlar. en formda olduğu dönemde edeceği maksimum 7m€.

    forvet alamamamız, alan-pato faciaları, 6 ay forvetsiz oynamak gibi sebeplerden dolayı abdurrahim albayrak'ın turgay ciner ile ikili ilişkilerini kullanarak kazıklandığımız transferdir.

    emin olun elimizdeki bütçe 7m€ olsa kasımpaşa bize o fiyata da bırakırdı. oyuncu satışı yapıp elimizde bütçe olduğu için hepsini almak istediler. güçlü olan taraf biz olsaydık bu facia kesinlikle yaşanmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın