resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6178
    bugün 1 ocak 2021 ve yılın ilk günü. 5 ocak 2021'de devre arası ara transfer dönemi başlıyor.

    inter miami, diego costa vs derken ben kendisinin kalacağına inanan ve nedense daha yapacağı şeyler olduğuna inanan o saflardanım. safkan bir safım :(

    nedense bu adam şampiyonluk yaşamadan gitmek istemiyor gibi geliyor. ne bileyim antrenman fotoğraflarına, sosyal medya paylaşımlarına, maçlardaki vücut diline bakınca mahcubiyet hissediyorum.

    yani 18-19 sezonunda 30+ maç yapan adam sakatlığı düzelmeden başladı ve çok uzun süre sakat kaldı. hemen hemen,

    oynadığı maç = oynamadığı maç

    yıllık 5 m euro maliyeti olan bir oyuncunun oynaması üzerine papatya falı açacak durumda olmak can sıkıcı tabii. yalnız oyuncu paragöz vs denecek tipte bir kan emici değil. pandemi sebebiyle indirimi kabul eden ve 5 m euroluk maaşında 750 bin euro(%15) indirim yapan birisi. tabii ki anlaşmadan zarar etmeden çıkılabilecekse çıkılsın.

    fakat geldiğinden beri toplamda 3 kere olmak üzere, yalnızca milli takım için kolombiya'ya gitmiş. yaz tatillerinde bile bodrum'daymış. adam ülkeyi seviyor, insanı seviyor. evi burada kalacak şekilde hazırlandı vs vs.

    ben böyle hikayelerin hayal kırıklığı ile bitmesine çok üzülüyorum. bu adamın hikayesi yalnızca kadıköy galibiyeti ile anlatılmasın, ellerinde 23. şampiyonluk kupası kalksın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın