• 41520
    öncül not: biliyorum hepimizin morali bozuk, canı sıkkın. her birimizin aklında 2021'e girdiğimizden beri omar elabdellaoui var. umarım bu süreci sıfır hasar ile atlatır ve tamamen iyileşir. omar'ın sağlık durumu ile ilgili mühim haberi beklerken, biraz olsun dikkatinizi dağıtmak, 2 dakikalığına sizi bu ruh sıkıntısından uzaklaştırmak amacıyla yılın ilk ne dediler'ini paylaşıyorum. moralinizi bozmayın dostlar, omar kardeşimiz olduğundan daha sağlıklı dönecek. buna içten inanıyorum.

    "win sports kanalı için yorumculuk yapıyorum. elbette sahada olmak daha zor ama yorumcu olarak iyi bir analiz yeteneğinizin olması gerek. maçtan sonra çok fazla zamanınız yok ve çok hızlı bir şekilde kafanızdakileri söylemelisiniz. maçı yorumlarken çok fazla sorumluluk hissediyorum. oyuncuları korumaya çalışan ve aynı zamanda objektif olmaya çalışan bir insanım. yol gösterici olmak önemli. sonuçta biz de futbol oynadık ve hata yapmak oyunun doğasında var.

    galatasaray, benim hayatımda hem profesyonel hem de insani açıdan çok ama çok önemli. ilk yılımdan sonra mircea lucescu beni beşiktaş'a istemişti ve daha fazla para verdiler. ancak ben galatasaray'da kalmaya karar verdim. çünkü kulübü çok seviyordum. adnan polat ve adnan sezgin, beni 2007'de almanya'ya gönderdi. bana kötü davrandılar ve futbol kariyerimi bu kulüpte bitirmemi engellediler.

    (u: 'muslera da, galatasaray'da senin gibi bir efsane. yorumun nedir?' sorusu üzerine)hayır hayır... muslera benden daha büyük bir kaleci. muslera, galatasaray'da çok ama çok büyük bir efsane. zoran simovic, rahmetli turgay şeren abi ve taffarel gibi bir efsane... muslera, bu kulüpte sayısız kupa kazandı. hem insan hem de oyuncu olarak harika bir karaktere sahip. ona karşı gerçekten büyük bir hayranlık duyuyorum.

    (u: 'radamel falcao'ya, galatasaray'a gelmeden önce neler söyledin?' sorusu üzerine)elbette galatasaray'a transfer olmadan önce konuştuk. bana türkiye'yi ve kulübü sordu. ona sadece çok iyi şeyler söyledim. çünkü gerçek olan buydu. türkiye'nin en iyi kulübü ve en iyi taraftarı galatasaray'da. istanbul harika ve cennet gibi bir şehir. bunları duyunca çok mutlu oldu. falcao hem oyuncu hem de insan olarak mükemmeldir. şu ana kadar şanssız sakatlıklar yaşadı. ancak oynadığı maçlarda takıma verdiği katkı ortada. tamamen hazır hale geldiğinde tekrar kalitesini gösterecektir.

    umarım bir gün bu kulübün bir parçası olabilir, olumlu anlamda fayda sağlayabilirim. yeter ki galatasaray beni istesin; kulüp mağazasında forma satar, florya'nın kapısında bekçi bile olurum. yani anlayacağınız, ne iş olsa yapacak kadar galatasaray'ı çok seviyorum."

    faryd aly camilo mondragon

    (fanatik gazetesi ile yaptığı röportajdan)

    kaynak ve tamamı için: https://www.fanatik.com.tr/...rilma-nedeni-2192501
App Store'dan indirin Google Play'den alın