• 2301
    hatırlarsanız sezon başı lige çok kötü başladıkları dönemde visca demba ba irfancan aşırı isteksiz oynuyordu hatta o dönem 3 oyuncu için transfer dedikoduları çıkmıştı. okan buruk radikal kararlar alacağız falan demişti ama sonrasında hiçbir şey olmadan devam etti.

    devam ederken bir anda toparlanan bir başakşehir görüntüsü ortaya çıktı şampiyonlar liginde birçok maçı takır takır oynadılar yetmedi üstüne öncesinde sonrasında ligde maçlar kazandılar hatta çoğu kişi övgü dolu bahsetti üstüne fatih hoca gitsin okan hoca gelsin muhabbetleri dönmüştü.

    sanırım o kötü başladıkları dönem yönetim araya girerek oyuncuları ikna etti şampiyonlar ligi var takımı yanlız bırakmayın sonrasında sizin için transfer işlerine bakarız gibi. şampiyonlar ligi bitti ve şu an ise büyük dağılmalar yaşıyorlar.

    bir parantezde şu konuya açmak isterim. mahmut sakat olduğu dönem berkay takır takır oynarken neden 3 haftadır berkay yedek ve mahmut ilk 11 de başlıyor sürekli. orta saha büyük kırılganlıklar yaşıyor başakşehir okan hoca forma adaleti konusunda biraz sıkıntı mı yaşıyor diye aklıma bir soru işareti düştü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın