resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6160
    saglik ekibi oynayabilir demesine ragmen sakat oldugunu soyleyen, geldiginden beri, müzmin sakat denilen robin van persie'den daha fazla mac kaciran, ama ne hikmetse muzmin sakat denildiginde pencelere maruz kalinan, haydi o arkadaşların da gönlü olsun diyerek "müzmin dede" olarak adlandirilabilecek futbolcumuz. çakma antonio banderas!

    yeter cidden, kadroda bir adam var, ne zaman oynayacak diye bakiyorsun, ama oynamiyor. bir an once gitsin de, en azindan boyle bir adam vardi nerede demeyiz.

    gecmisi 10 numara! ceza sahasinda super isler yapabilen, zaman zaman sapkadan tavsan cikarabilen komple bir golcu. kimine gore fox in the box. cidden gipta edilecek basarilara imza atmis, hatta tabiri caizse asmis bir adam.

    ama olmadi be. kimyalar tutmadi. denk gelemedik. bahtsizlik vs vs. kendisini ya da yonetimi veyahut da hocayi suclamiyorum. olmadi yani.

    ama olan birsey var ki! o varken, 20 yildir kimselerin basaramadigi kadikoy cenabetligini attik uzerimizden. sadece bu bile buyuk tesekkuru hak etmesine sebeptir. ha ama yillik 5 milyon euro alacak futbolcu mudur? galatasaray icin kesinlikle hayir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın