• 4976
    yeni nesil taraftarı inanılmaz bir galatasaray ezikliği yaşıyor. şu anda 15-20 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler kendi takımlarından çok galatasaray şampiyonluğu gördüler. kendi takımlarının küme düşmemeyi birkaç hafta kala garantilediği sezon bile izlediler. hatta sırf başarılı diye basketbol takımına sarıldılar, büyük basketbol taraftarı oldular. bu sezon basketbol takımı kötü, kimse yüzüne bakmıyor. (kemik basketbol kitlesi hariç.)

    velhasıl bizim ülkemizde şayet sen başarısız ve basiretsiz bir yönetime ve takıma sahipsen bile başarılı olan rakiplerin hep başka yollardan başarılı oldu gibi saçma bir düşünce var. o sebeple kendilerinin içinde bulunduğu ruh halini anlayabiliyorum. mantıklı değil ama bizim ülkede olan, olacak olan bu.

    başarısızlıktan ve galatasaray ezikliğinden kafayı yemiş durumdalar. özellikle gençler bu durumda dediğim gibi. büyük bir eziklik ve acizlik içindeler. mevcuttaki biat kültürlerini devam ettirirseler daha da beter olacaklar ama içlerinde buna uyanan taraftar oranı %1 falan. ne diyeyim, allah bizi bu duruma düşürmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın