resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6139
    sanki parasını cebinden veriyormuş gibi maliyet hesabı yapan açık öğretim muhasebecilik mezunu taraftar tarafından ısrarla eleştiriliyor. anladık ya 5 milyon euro alıyor. o kalitede bir adamı daha ucuza getiremezsin zaten. aslan besliyorsan etini de vereceksin bu kadar basit.

    iki metre yanındaki adama pas atamayan ama 10 numaralı formayı giyen ömür törpüsü belhanda'nın maliyetini de bir hesapla bir zahmet. üç aylar topçusu feghouli bonuslarla beraber kaç alıyor bir bak bakalım. bu adamlar senelerdir avrupada alamıyacakları parayı galatasaraydan alıp, maaşlarında ufak bir bile indirime gitmeyip klubü şikayet eden adamlar. sahada ayakta duramayan senegal boğası diagne'den bahsetmiyorum bile.

    bu adam geçen sene yanında o kadar kazmayla oynamasına rağmen pandemi öncesine kadar yakaladığımız 8 maçlık seride çok önemli bir rol oynadı. kadıköydeki son dakika penaltısında başkalarının dizlerinin titreceği yerde topu laank diye köşeye yapıştırdı. bu senede sakatlanana kadar oynadığı 6 maçta 5 golü var.

    futbolda sakatlık diye bir gerçek var. malesef falcao'nun bu konuda futbol kariyeri şanssızlıklarla dolu. başka bir çok oyuncunun futbolu bırakacağı noktada, başından geçen türlü sakatlığa rağmen iyileşip, geri dönüp, kaptanlık pazubandını koluna takıp, gollerini sıralamış bir karakterden bahsediyoruz. takımda kalırsa ki umarım öyle olur bu takımı şampiyon yapabilecek adamdır falcao.
App Store'dan indirin Google Play'den alın