resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1851
    22 aralık 2020 galatasaray göztepe maçı'nda zaten zayıf pas tekniği var, sol stoperde oynaması kendisini çok etkiledi. pas açısı iyice daraldı ve açıkçası sahada kötü göründü. öte yandan teknik heyete bu bakımdan kızamıyorum, zira donk'u sol stopere koysalar bu defa da geriden oyunumuzu kuran donk'un saha görüşü ve pas açıları daralacaktı. rakiplerin ön alanda baskıyla en çok yapmaya çalıştığı şey zaten luyindama'ya top kullandırmak. bu bakımdan iki ucu boklu değnekti ve kötü bir netice oldu luyindama açısından.

    kendisinde fiziksel olarak belirli bir düşüş var ama toparlanacaktır. luyindama kadar iri, çevik ve hızlı bir oyuncunun eski vücut formunu yakalaması o kadar kolay olmuyor. zaten sezon başından beri de çok istikrarlı oynayamadı. ama ilk maçlarına göre bariz bir gelişim var bu bakımdan.

    bu maçki kötü görüntüsü solda oynaması nedeniyle bir ilizyondu. çok da önemsememek lazım. ama mesela arda derseniz... o hiç bir zaman düzelmeyecek. keza feghouli de asla solda oynayacak fizik kondisyona sahip olamaz bu saatten sonra. bunlarda ısrar sezonu kaybettirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın