• 11
    michael jordan'ın sahibi olduğu, koç james borrego yönetiminde yeni sezona başlamak üzere olan doğu konferansı takımı.
    bir takım düşünün ki 16-17 yıllık draft geçmişinden çıkarabildiği tek oyuncu kemba walker olsun, onu da max kontrat vermemek için göndermiş olsun. yine bu takım ne kadar iyi bir oyuncu olsa da sakatlık geçmişi ortada olan ve en verimli yıllarını geride bıraktığından emin olunan bir gordon hayward'a 4 sene 120 milyon $ vermiş olsun. majesteleri ne yapmaya çalışıyor neyi amaçlıyor anlayan var mı bilmiyorum.
    nba draft 2020'de 3.sıraya sahiplerdi. zaten ilk 3 sıradan james wiseman, anthony edwards ve lamelo ball'dan kalanı seçeceklerdi. ellerine ball kaldı. potansiyelli bir oyuncu. abisi lonzo ball'a benziyor oyun stili. kimi otoriteler onun üzerine çıkacağını söylese de aksinini düşünenler mevcut. ben bu takım yapısında öne çıkabileceğini düşünüyorum. çünkü ikili oyunda işini kolaylaştıracak cody zeller, yarısaha hücumlarında yine üzerindeki sorumluluğu azaltacak bir hayward var takımda. bu sezon hornets'in durumuyla doğru orantılı bir performans gösterecektir kanaatindeyim.
    kısa 5 üzerinden transition temelli bir hücum anlayışına sahip olacaklar. bence takım yapısı da buna uygun play-in yarışında olacaklardır diye düşünüyorum.
    p.j. washington bu sezon yeni rolünü benimserse ve performansını arttırırsa bence çok önemli bir parça olacaktır. muhtemelen bu sezon daha sıklıkla 5 numarada izleyeceğiz kendisini.
    nicolas batum'u waive ettiler. o yüklü kontrattan çıkmak da pahalıya mal oldu. ve en az 3 sene daha bu kontratın yükünü taşıyacaklardır.
    bence bu sezon bütün kötü hamlelere karşın play-in yarışında olacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın