• 4
    takıma geri dönüşünü hiç istemediğim ama döndüğü için de asla yaygara koparmadığım eski genç yıldızımız yeni tecrübeli oyuncumuz arda turan'ın, 15 aralık 2020 galatasaray darıca gençlerbirliği maçı sonrasında paylaştığı instagram postuna birisinin gelip eleştirel yorum yazması üzerine kendisini ve takımı savunmak için kurduğu cümle.

    şimdi ben burada arda turan haklıdır, haksızdır peşine düşmeyeceğim. taraftar muhakkak haklıdır. taraf olmak beklenti içinde olmayı, sürekli kazanmak istemeyi gerektirir. kazandık evet ama sadece maçı kazandık bu maçta. top bizdeydi ama oyunu kazanamadık. skoru rahat bir konuma getirseydik pırıl pırıl bir bartuğ elmaz kazanacaktık, onu kazanamadık. yani benim için 31 ekim 2020 galatasaray ankaragücü maçından farksız bir maçtı. kazandığımız için mutluyum evet ama yukarıda saydığım beklentilerim gerçekleşmediği için kazandık ve bitti, o kadar diye düşünüyorum.

    yani işin aslı şu, ben kupayı ciddiye alıyorum ama böyle 2.-3. lig takımlarına karşı maçları çok ciddiye alamıyorum. istesem de alamıyorum. 2011'de hocayla 1461 trabzon'a elendiğimizde de almıyordum, balçova yaşamspor'a 9 gol attığımızda da almıyordum. açıkçası geçen sene tuzlaspor ile olanları bile hiç ciddiye almadım. bu tarz alt lig takımlarını ciddiye almayan topçulara da bu sebeple bir şey diyemiyorum. tabi ki kimse benim gibi düşünmek zorunda değil, herkesin hırsı, arzusu, beklentisi farklı. zaten bizleri güzel yapan bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın