resim
Erol Bulut
Görev:Teknik Direktör
Takım:Cardiff
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 423
    kendini henüz kanıtlamamış teknik direktör. kendini kanıtlaması için bir takımla başarılı sezonlar ve oyunu oynayan taktikler belirlemesi gerekir.

    daha önce çalıştığı takımlarda çoğu anadolu takım hocasının yaptığı gibi geçiş oyunlarında iyi olan bir takım oluşturup kaliteli kadrolar kurarak iyi puanlar kazandırmıştı takımlarına. fakat kendini kanıtlaması için, ya da büyük takımlar için kanıtlaması için bunlar yeterli değil.

    topu ayağına alıp, hücum geliştiren, rakiplerin geçiş hücumlarına uygun savunma yapabilen, belirli bir sistemi olan takım olsun ki, şampiyon olmasa bile bir şeyler yapıyor denilsin. fakat fenerbahçe kalecisinden, savunma oyuncusuna kadar bütün topları şişiriyor. takım boyu çok uzun, gustavo'nun kına gecesi var gibi saha dizilimi oluyor ortalama oyuncuların bulunduğu yerlere bakınca. bunun da ne yazık ki emre ile, volkan ile alakası yok. he yok eğer sana emre caner'i oynatman lazım diyorsa orada kalmazsın zaten. basar istifanı gidersin.

    açıkçası ben daha iyi performans bekliyordum kendisinden. muhtemelen malum camianın genlerine uyum için kendini güncelledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın