• 4928
    başarısız oldukça kadro yenilemekten vazgeçmesi gereken takım. beceremiyorsunuz abi kabul edin artık aq. son 20 seneye bakıyorum, 2003-2004 sezonu haricinde bu şekilde bir sürü adam alıp şampiyon oldukları bir sezon yok ama aynı hatayı yapmakta ısrar ediyorlar. alınan bu kadar gereksiz oyuncu topluluğu yerine savunmaya lider bir stoper (ujfa tarzı), 2 tane kanat ve 1 tane golcü alsalardı direkt şampiyonluk adayıydılar ama bakıyorsun orta sahasında 2729429 tane adam olmasına rağmen 35'lik sosa geliyor, mert hakan geliyor vs. hadi pelkas'ı anlarım ki garry rodriguez pelkas'ı top diye oynar, perotti nedir aq. bence bunların asıl sorunları kadrolarında bulunan oyuncularının hepsi aynı özellikte olan oyuncular olması. birbirini tamamlayıcı özellikte futbolcular yok bu takımda. bir tek orta sahada birkaç varyasyon yapabilirler o kadar. diğer şampiyonluk adaylarına bakıyoruz, beşiktaşta birbirini tamamlayabilecek çok oyuncu var, başakşehir zaten bu işi son yıllarda kitabını yazmış, yıldızlarla oynayan biz bile onca eksiğe rağmen geçen seneki gibi afallamamışız, çözümler yaratmışız, ligin en kompakt futbolunu oynuyoruz, hadi her şeyi geçtim trabzonspor bile abdullah avcı geldiğinden beridir gol yememiş 4 haftada aq. bir şeyleri öyle ya da böyle çözmüş. allah aşkına fenerbahçenin bu zamana kadar yaptığı bir çözümleme nedir? duran top mu? attıkları kadar da yiyorlar aq. bugün tetteh bütün hava toplarını topladı.

    sözlükte övülürken de söylemiştim, bu takım top falan oynamıyor. şampiyon olacak takım kendini belli eder. bazen kötü oynarsın ama bazı maçlarda öyle gümbür gümbür oynarsın ki kendini belli edersin. bizim mesela başakşehir maçımız var, sivasspor maçı var. rizespor var, senin 9 kişi kalmasına rağmen gol atamadığın hatayspora 3 tane attık, en az 3 tane de kaçırdık.. belli edersin yani. ya ben bunların sezon başından beridir trabzonspor haricinde iyi oynadığı bir maçı hatırlamıyorum ki trabzonsporun başında avcı olsaydı o skoru alamazlardı emin olun. her neyse...

    gerçi böyle yazıyorum da antudan zırtodan birileri okur, ahmet ercanlara falan gönderir. ordan da ali koç'a uzanır bu yazı falan, o yüzden fazla uzatmayayım. çok iyisiniz kardeşim boşverin. fenerbahçe yıkılmaz, bunlar hep hande sümertaş ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın