• 24
    maçı cuma deyip perşembeye çeken toka'ya teessüf.
    ankara'da gözümüz donarken'' maç var hacı'' gelsene diyen toka'ya teessüf.
    pazar günü dönme planları yaparken aniden hafta içi döndüren toka'ya da teessüf...

    uçak ile dönmeyi düşünürken yer kalmadı beyefendi. isterseniz yedeklere alalım diyerek gönlümü alan thy'ye teşekkür edecekken teessüf... niye diye soracaksınız. söyleyeyim, şimdi yedeğe isminizi yazdırınca birisi gelmezse direkt sizi alıyorlar. alıyorlar da nereye biliyor musunuz? vip 1 business. hazikdiroln oradan. 300 mü 400 mü bişi istedi memeli hayvan. [ aslında özünde hepimiz bir hayvanız. ama sokayım ki ne yazık..] istemedim. hızlı tren yaparuk dedim. yaptık da rötar yaptı pezeemeğinkin ağaç dalı yaprağı. sonra in garda * [gışta] yetiş vezirspor'a. gözüm kimseyi görmedi resmen. sadece sahada bir o yana bir bu yana bakma şaşkın, tenhalarda menhalarda bitmiş... dırının dırının.. modunda kendisi iyi ama çevresi kötüyü oynadım :/

    fakat toka'ya çok fena ayakiçi yazdım temizinden, en netinden 30 metre..! golümü atar sahada dolanırım ben hafız.
    katılan tüm katılımcılara [ katılan katılımcılar] bu hezimeti gördükleri için teşekkür ediyorum. ardıma bakmadan kaçtım ama çok yorgundum müdürüm.

    gözümden kaçmadım bir de he, belgarath ayak üzeri içi ile kesme de kesme üstüne kesme kesme kesme yaptı. az farkla kaçanlar olduğu gibi az farkla girenler de oldu. iyisin iyisin diyorum, necati gibi çakıverdin diyorum.. gençken daha iyiydim diyor. susuveriyorum.
    bu maçın rovansı böyle olmaz. tamam biliyorum 3. maç olacak bir sonraki ama benim oynadığım her maç potansiyel bir rovanstır. hamamdan da geleceğim. o günleri de göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın