• 38
    4.hakem constantin sebastian coltescu'nun uefa prestijini yerle bir eden bir skandala imza attığı maç.

    sözlükte yazar arkadaşlarımızdan biri man in the middle uefa hakem belgeselinin linkini sözlüğe yazmıştı. entry iletilirse bu giriyi düzenlerim.

    ilk bölümü izleyen varsa hatırlayacaktır, izlemeyenler için spoiler niteliğinde bir gözlemimi yazmak isterim. hakemler oyuncuların maç içi hareketlerini, davranışlarını, yalandan yere atanları vs. maçlar öncesinde tüm takımları analiz ediyorlar. kenar yönetimlerle de bayağı diyalog halindeler. yani 4. hakemin pierre webo'nun ismini bilmemesine de imkan yok. uefa'da şampiyonlar ligi seviyesinde görev alacak kapasiteye gelmişsin, iyi kötü webo dediğin adam 50 den fazla kamerun milli takımı'nda oynamış. gerçekten webo'nun ismini nasıl bilmezsin de negru falan diyorsun? ismini bilmiyorsan yardımcı antrenör olduğunu gayet iyi biliyorsun. yok rumence de şöyle demekti bilmem ne. hassiktir ordan. muz sallayan taraftarın midesi bozuktu açıklamasından bile daha kötü bir açıklama.

    zaten twitter'a sızan görüntüler daha sonra uçacağı için eklemek istemiyorum da, demba ba'dan yediği "beyaz oyunculara beyaz adam mı diyorsun da rumence siyah adam dedim diyorsun?" minvalindeki ayar hakeme ömür boyu yeter.

    düzeltme:imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın