• 1882
    o kadar gereksiz eleştiriliyor ki korkunç yani. kendini bir sürü kere açıkladı. tekrar, tekrar, tekrar... herhalde seksizim ile alakalı kısmında laf edecek bir şey yok. ancak bir sürü defa dediği gibi dediği şey bir profesyonelin tuttuğu takımı belli etmesi (neden olmasın) sonucunda bir noktada sıkıntı çekeceği. hiç bir konuşmasında bunun olması gerektiğine dair bir şey yok. yani hande hatalıdır gibi bir ifade yok. olanı söylüyor adam.

    örnek verelim. meteor çarparsa ölürüz. bu güzel bir şey değil ama olacak olan.

    ha bu ülke o kadar kötü durumdaki korkunç. gidiyor " abi sen canını sıkma, arkandayız." diyor, sonrada aynı cümlede "hande gidecek yazıyor." e be aptal herif sen mehmet demirkol'un hangi dediğini anlamışsın şimdi. adamın hiç bir yerde böyle bir talebi yok. hatta dedikleri çoğunlukla eleştiri bile değil, tespit. ya da bu adam mehemt demirkol'un gizli bir ajandası olduğuna ve kendini korumak için hande sümartaşı savunur gibi yapıp altını oymaya çalışıyor. ne?

    yani bu ülke ya okuduğunu, dinlediğini anlamayan ya da kokuşmuş kötü insanlardan oluşuyor. belki ikisi de... teşekkürler twitter, teşekkürler türk futbolu yine sebepsiz bir saatte ülkeme olan inancım sarsıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın