• 95
    bu kadına yapılanlar tek kelime ile namussuzluktur.

    beinsports'un ve kendisinin de sessiz kalmış olmasını tasvip etmiyorum, haydi kadını geçtim de koca şirket nasıl olur da bu şekilde hedef gösterilen bir emekçisine sahip çıkmaz?

    haysiyet yoksunu birisinin ortaya bir laf atmasıyla başlanan süreçte pozisyonların hande hanım tarafından hangi açılardam yayınlayacağının kararının verildiğini, özetleri bu kadınım hazırladığı, maçlarda istemediği pozisyonların tekrar gösterilmediği gibi iftiralar çığ gibi gerçekleşmekte. kadın da satın alma ile alakalı bir işle meşgul.

    yani bu kadar edepten, ahlâktan yoksunluk fazla. futboldur bu, küfür olur, hakaret olur ancak onlar somut bir şeyde değil sadece rekabetin tetiklediği esasen soyut olan kavramlara yöneliktir. git fener'e söv, galatasaray'a, beşiktaş'a vs söv ancak attığın iftirayı doğrudan çökerten bir iş yapan kadını sırf galatasaray'da görev yapmış diye hedef gösterme.

    sosyal mecralar harbiden işin cılkını çıkarmaya başladı artık, bu hedef göstermeler o dereceye vardı ki suçsuz olan kişiler hashtaglerle hapse dahi atılabiliyor. illa ki akp gibi baskıcı uygulamaları desteklettirecek bu ahlâksızlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın