• 54
    fenerbahçeliler, fenerbahçe cumhuriyeti derken aslında türkiye cumhuriyeti’ni kastediyormuş da haberimiz yokmuş. tff başkanı, mhk başkanı, pfdk başkan ve üyeleri (4-3), tahkim kurulu üyeleri (5-1), cumhurbaşkanı, genel kurmay başkanları hepsi fenerbahçeli ama kesmiyor bunları. şimdi de bein sports’tan hande sümertaş’ı hedef almışlar.

    hem de twitter’da tag açarak saldırıyorlar. peki neden saldırıyorsunuz denince de hakan hanoğlu isimli bir sıyrığın büyük ihtimalle kendi yazıp kendi oynadığı bir videoda açıklıyorlar. neymiş efendim hande sümertaş görüntülere, programlara müdahale ediyormuş. galatasaray yenilince galatasaray’ın önceki başarılarını konu alan maçlar yayınlatıyormuş. maçlarda reji odasına gidip görüntülere müdahale ediyormuş.

    şimdi geçen sezon ne olduğunu hatırlayalım. fenerbahçe’nin başakşehir ve rize spor maçlarında yediği iki golde “var” bozulmuş ve yan hakemlerin yanlış ofsayt kararları geçerli olmuştu. fenerbahçe’nin aleyhine olan pozisyonlar bir türlü ekranlara getirilememişti. gerçi bu sezon da aynı şeyler devam ediyor. antalya spor-fenerbahçe maçında, son dakikalarda perotti’nin artistik düşmesiyle kazanılan penaltıdan attığı gol öncesi cisse’nin net ofsaytı gösterilmemişti. bu pozisyon ertesi gün, top fenerli futbolcunun ayağından 50 cm uzaklaştıktan sonraki görüntü kullanılarak ofsayt çizgisi çekilmiş ve servis edilmişti. konya spor maçında, valencia’nın kolu ile aldığı topa ilişkin bir görüntü vardı ve kolla oynama çok net görünüyordu ama o görüntüyü bir kez ve çok kısa göstermiş ve sonrasında tedavülden kaldırmışlardı. işte hande sümertaş bu yangazlıklara müdahale ettiği için hedefe koyuldu, istiyorlar ki bein sports’taki herkes fenerli olsun ve mümkünse fenerbahçe’ye her maç kıyak geçilsin. ayıptır be.

    ekleme: bu saldırılardan önce fbtv’de program yapan mafya kılıklı dört kişi hande sümertaş ve bazı eski tff yöneticilerini (fenerbahçe’nin şike davasında uefa’yı bilgilendiren lütfi arıboğan vs.) açıkça tehdit etmişti. yayına zaplarken rastlamıştım. daha sonra hiç izlemediğim için bilmiyorum ama belki de hala tehditlerine devam ediyorlardır. özellikle programın moderatörü olan taner karabağ açıkça “bedelini öderler” diyordu. tabi bunları yaptıran da, twitter’da tag açıp saldırtan da belli. allah’a havale ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın