• 1374
    takip ediyorum ama niye bilmiyorum. galiba ne kadar saçma ve seviyesizce olursa olsun insanların görüşlerini okumak hoşuma gidiyor. öte yandan söylemek gerekir ki gerçekten çok kötü durumda. bağımlılığım olmasa yüzüne bakmam ama takip etmesi hoş geliyor. mod yönetiminin ne kadar önemli olduğunu galatasaray sözlük ve bu platformu karşılaştırarak anlayabiliriz. biri ipini koparanın girdiği, denetimin minimum olduğu bomboş içeriklere sahip bir forumken diğeri belli bir seviyeye sahip, sınırları dahilinde yararlı içerikler üretmeye çalışan bir sözlük hüviyetinde.

    şunu da söylemeliyim ki ifade özgürlüğünü çok yanlış anlamış bir platformdur ekşi sözlük. tanımadığınız insanlara ana avrat sövüp küçümsemek, ırkçılıktan tutun nefret suçuna kadar her türlü davranışı sergilemek kesinlikle özgürlük tanımının sınırları dahilinde değil. bir de çok ciddi bir dezenformasyon var bu sitede. alenen yanlış bilgiler verilip algı yönetimi yapılmaya çalışılıyor. o yüzden burada okuduklarım sonrası aklıma takılan bir şey varsa muhakkak en azından ufak bir araştırma yapıyorum. imkanı olanlar için tavsiyem uzak durmalarıdır çünkü gereksiz ve kocaman bir zaman kaybı. tek özelliği her şeye muhalif insanların sıkıştığı bir mecra olması. "büyüklerin" elinde bir oyuncak, oyalama gereci. bundan dolayı hala açık kaldığını düşünüyorum. yoksa şimdiye çoktan kapanmıştı. insanların düşüncelerini kusabilecekleri bir platforma ihtiyaçları var. ekşi sözlüğün işlevi de bundan ibaret.

    edit: bir de ek yapayım. herkes aynı şeyi yazıyor. "kardeşim oku bir istersen, senin yazdığın şey ilk sayfadan onuncu sayfaya kadar 40 kez tekrarlanmış zaten. niye böyle yapıyorsun ya? " demekten kendimi alıkoyamıyorum. oysaki okuma eylemi de en az yazma eylemi kadar önemlidir fakat bunu anlayamıyorlar sanırım. bir de söylemeden geçmeyeyim, yazarları her şeyi bilir. hepsi bir aristo, hepsi bir platon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın