• 317
    tatmin etmeyen ama istediğimizi almamızı sağlayan bir oyun oynadık. kadroyu ilk gördüğümde üretkenlik adına bir beklentim yoktu; fakat, babel, taylan ve özellikle belhanda ve emre kılınç ikilisinin istekli futbolu maçı bize getiren önemli etkenlerdi.
    ilk yarının son bölümü hariç istediğimizi aldık, az da olsa net pozisyonlara girdik. marcao’nun pozisyon alma hatası penaltı olarak bize döndü ama neyse ki gol olmadı.
    ikinci yarıya da güzel başladık ve 2-0’ı yakaladık. rölanti gidecek bir oyun olabilirdi ama ön üçlümüz; arda, feghouli ve babel oyundan düştüler. hoca da yine müdahele etmeyince sivasspor akın akın gelmeye başladı ve şanssız bir gol yedik.
    okan’a ayrı bir parantez açmak istiyorum. özgüvenli kurtarışlar yaptı ve kalesinden oyuna güzel dahil oldu. penaltı da köşeyi bilmişti. en önemlisi, yediği hatalı golden sonra oyundan düşmedi ve çok kritik iki kurtarış yaptı.
    emre kılınç ve luyindama maçın tamamını hatasız oynadı. belhanda ve taylan da motivasyonları yüksek olunca verimli olduklarını gösterdiler. soso eski formunun sinyallerini verdi; ama, ikinci yarı maçı bitirecek bir pozisyonu harcadı.
    ne olursa olsun sivas gibi kritik bir deplasmandan kayıpsız dönmek çok önemliydi.
    milli ara öncesi moral olmuştur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın