resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18761
    haftalar geçtikçe daha da iyiye gidiyor. tek sıkıntı bu kadar ara verdikten sonra 90 dakika çıkaracak tempoya dönebilir mi? şu ana kadar 45 dakika çıkarabiliyor. hoca da ilk 45 yerine son 45’de değerlendirmeye başladı.

    sevilseler de sevilmeseler de hücum varyasyonlarında arda turan, ryan babel, emre kılınç ve younes belhanda’nın ayağına bakacağız devre arasına kadar. hatta bence bu yönetimle sene sonuna kadar. emre akbaba sakatlıktan dönse de toparlanmış görünmüyor, gençleri ne yazık ki daha izleyemedik ama güveniyorum. diğer üç aylar topçusu arkadaşa gelince sahada olmadığı her dakika takım için kazançtır. yani galatasaray topçusuna yakıştıramıyorum ve günaha da girmek istemiyorum; ama gerçekten niyetinden şüphe ediyorum artık.

    neyse konumuz arda turan’a dönelim. dün girdikten sonra o kabız futbol bir ölçü hafifledi. eğer üç aylar reis yerine canı futbol oynamak isteyen biri daha olsa muhtemelen 2. gol de gelirdi oyun da kopar giderdi. ha demek istemiyorum ki iyidik falan berbat oynadık. hele ilk yarı tam bir işkenceydi. ama arda turan bu işin sorumlularından değil.

    arda turan için son olarak şunu diyeyim; biraz dakika sayısını arttırabilir ve dün gördüğümüz adam eksiltmeleri devam ettirirse radamel falcao ve ryan babel’in gol sayıları artar.

    (bkz: 31 ekim 2020 galatasaray mke ankaragücü maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın