• 132
    gol atmasak daha iyiydi der mi insan, diyorum. belki bir şey değişirdi. şimdi aynı kadro, aynı diziliş çıkarlar; biz de sıkıcı bir 45 dakika daha izleriz. kazanırız / kaybederiz falan bilmem artık. sahada oyun yok zaten, bir şekilde bir taraf küçük detaylarla kazanacak veya kaybedecek.

    anlamıyorum nerede o eski fatih terim? gol gelmiyor mu, hemen ofans oyuncularını yığardı sahaya. momentumu arkamıza alır golü atardık. atamasak bile zevkli bir maç izlerdik. bu ne yahu? 45 dakika ne yaptığımızı çözemedim. kaleyi tutan ilk şutumuz gol oldu. bu mu yani oynayacağımız futbol?

    maalesef kadro tek forvet oynamaya pek müsait değil. çift forvet ya da forvete yardımcı / ona yakın oynayan adam(lar) şart. geçen sene * çift forveti kaldırabilecek bir orta alan kurulamazdı. bu sene taylan antalyalı ve oghenekaro etebo daha enerjik, oyunun her iki yönünde de olabilen (en azından olmaya çalışan) adamlar. bir denesek ya şu orta alan sayısını azaltıp hücumcu sayısını çoğaltmayı? belki daha zevkli maçlar izleriz artık. ne bileyim daha çok gol atarız, daha mantıklı oynarız falan. ekran karşısında uyumasak bile yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın