• 41011
    "destek aldığım yurt dışında bir yere hocaları analiz ettirdik. yapay zeka kullanılarak, istatistikler ve rakamlar üzerinden, bizimle adı geçen hocaların analizini yapan ekip geldi, onlar bize bir şey sundular. erol hoca'nın oynattığı futbol, istatistikler açık ara öndeydi. o zaman hala hocamın saha dışında nasıl bir adam olduğunu bilmiyorduk. ancak bu raporlardan etkilendik ve kararı aldık."

    "pandemi olmasaydı vedat'ı daha yüksek bir rakam satabilirdik."

    "seçim arifesine girdik. aday olurum ya da olmam. hiç öyle bir iddiam yok. aday olacaklar lütfen şimdi çıksınlar. seçimin en demokratik şekilde olması ve benim yaşadıklarımı başkasının yaşamaması için tüzük değişiklikleri yapacaktık, yapamadık ama yapacağız."

    "aday olan herkes fb tv, radyo, tesisler gibi yerleri kullanabilecek."

    "emre belözoğlu'nun görevi 1 sezon çünkü bir sezon sonra seçim var."

    "hiçbir zaman gece yatarken, sabah kalkarken, 'ya bugün de nereden parayı bulacağız, bu işi nasıl döndüreceğiz?' diye düşüneceğim aklımın ucundan geçmezdi."

    "benim çocukluğumda böyle lüks bir ortam yoktu. sabahın köründe sıraya girerdik, maça giderdik. bilet fiyatı 2,5 liraydı. bayram harçlıklarımı biriktirip, mahalledeki çocuklarla maça giderdim. ve giremediğim çok maç oldu."

    ali koç
App Store'dan indirin Google Play'den alın