• 404
    neden iki takım ile katıldığımızı anlayamadığım organizasyondur. ispanya ve rusya bölgesinden 4'er takım organizasyona katılırken, türkiye, yunanistan ve basketbolun beşiği almanya'dan 2'şer takım turnuvada yer alıyor. kalan dört takım ise italya, israil, sırbistan ve fransa'dan turnuvaya iştirak ediyor.

    sponsor olarak turnuvanın adında da yer alan thy'nin yanı sıra efes, nesine.com, denizbank, tadım ve frutti extra ile yer alıyoruz. bu kadar büyük destek verdiğimiz ve yıllardır yer aldığımız turnuvaya sadece iki a lisanslı takım ile katılmamız sorgulanmalı. önümüzdeki yıl bu tablo değişmelidir.

    ekleme: ocgunsson konu ile ilgili sağolsun görüşlerini mesaj yolu ile paylaştı. "tamamen teminatla ilgili, maalesef. efes ve fb dışında "minimum 5-6 milyon euro'luk toplam takım bütçesi ve istikrarlı maaş ödemesi" garantisi verebilen takımımız yok. euroleague bunu şart koşuyor b ve c lisansları için. en düşük bütçeli takım olan alba berlin sanırım sınırda ve maaş ödemelerinde sıkıntı yaşatmıyor oyuncularına. yoksa almanya 2 takımla katılırken bizim de 2 takımla katılıyor oluşumuz mantıksız cidden. bundan ibaret ne yazık ki."

    bu durumda ocgunsson'ın belirttiği şekilde ne yazık ki yapabilecek birşey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın