resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18730
    hocanın arda konusunda niye bu kadar ısrar ettiği 24 ekim 2020 bb erzurumspor galatasaray maçında daha iyi anlaşılmıştır umarım. eksik kaldığımız dakikalarda girdi görevini gayet güzel yaptı, top sakladı, tempoyu ayarladı, korner kazandırdı. ayrıca takımdaki herkesin saygı duyduğu bir isim, galatasaray'daki ağırlığı olsun, ispanya kariyeri olsun, takımdaki herkes çok saygı duyuyor.

    ayrıca bir kaptanın davranması gerektiği gibi davranıyor. arkadaşlarının yanında duruyor, mental olarak herkesi yukarıya çekmeye çalışıyor, selçuk'un yapamadığı şeyleri yapıyor. en büyük örneklerinden birisi de belhanda'yı kazanmaya yönelik hareketleri mesela, maç sonu paylaşımı bunun bir örneği.

    https://twitter.com/...067620444450817?s=20

    edit: kaptanlık pazubandını da maçtan sonra belhanda'nın koluna takması da ayrı güzel bir hareket. maç içinde oyuna girdikten sonra pazubandını alması eleştirilmiş ama gördüğüm kadarıyla belhanda kendisi getirdi ve arda'nın koluna taktı, daha önce aynısını linnes de yapmıştı galiba, bence doğru da yapıyorlar. muslera sahada değilse o pazubandını takacak iki isim var, birisi arda, diğeri falcao. sıra gelirse donk da takabilir.

    edit2: https://twitter.com/...069058851704834?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın