resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5749
    takıma katıldığından beri bekleneni veremeyen süperstar forvet.

    transfer süreci en başından beri yanlış yürütüldü. bu ismin transferi medyaya düşmeseydi bizler -taraftarlar- alınması konusunda baskı yapmazdık. kameraları ve mikrofonları çok seven yöneticilerimiz yüzünden her yerde bu transfer konuşuldu ve taraftar daha da bir gaza geldi. hele abdurrahim albayrak'ın falcao ile çekildiği fotoğrafı sosyal medyaya düşünce, artık o transferin gerçekleşmesi zorunluydu. yani yönetim kendi işini kendi zorlaştırdı.

    şimdi gelelim "falcao transferini fatih hoca istemedi" tartışmasına.

    emin olun istedi, öyle alenen istemedi ama istemem yan cebime koy dedi.

    sneijder ve kaka isimleri ortaya atıldığı zaman, fatih hoca basın mensuplarına açık açık "kaka'yı istiyorum" demişti. o süreçten sonra takımımıza sneijder katılmıştı. galatasaray taraftarının unutamadığı sneijder için de o zaman fatih hoca istememişti diyelim, adaletli olur mu?

    hadi tamam fatih hoca'nın kesin bir dille falcao transferine hayır dediğini varsayalım. 2 milyon euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon euro alan babel'in transferi ne olacak? 1-1.5 yıl boyunca ayağına top değmeyen evlat arda'nın transferi ne olacak? 34'lük fatih öztürk'ün transferi ne olacak? yahu geçen sene sırf evlat diye 6 ay kiralık gelen ve 2-3 maç oynayan semih kaya'ya 4 milyon lira verildi. yani allah aşkınıza tüm sorunumuz şimdi falcao mu oldu?

    falcao transferini bende çok istedim, hatta muhasebecilik bile yaptım ama evdeki hesap çarşıya uymadı. yıllığının çok fazla olduğu su götürmez bir gerçek ama falcao'ya gelene kadar ohooo kimler var kimler. alınan kötü sonuçlardan sonra transfer yapmadığı için yönetim suçludur, bekleneni veremeyen falcao ve diğer futbolcular suçludur. falcao transferini istemedi diye fatih hoca'yı suçsuz gibi gösterenlere de sözde bir galatasaray taraftarı olarak şunu demeliyim ki; fatih hoca'da suçludur. keşke olay sadece falcao transferi olsaydı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın