• 186
    ilk 3 gün ben de destekledim...
    tecrübelerime dayanarak söylüyorum türkiye ligi ise mevzu yaşı ilerlemiş huysuz adam işi değil. (örneği ben)
    kitlenmeler donmalar geriden gelmeler falan en kralında bile yaşanır (digiturk play'de bile yaşanıyor : ) onun nedeni altta.)

    uçuyoruz kaçıyoruz diyenlerin ne halt olduklarını meslek gereği biliyorum.
    local çalışan az müşterili yerler bulup keşfedilmeden keyfini sürmek bi nebze mümkün. sonrası er geç .oka sarar.

    ikinci el sunucu pazarından iş görecek altyapıyı al. koy almanya'da x bir merdiven altı datacenter'a (oranın merdiven altı dediğimiz yerleri bizim sektör liderleri ile çarpışır o ayrı) yapıştır türkiye gibi ülkelere 10 kişinin kaldıracağı sistemlerden 20 kişiye korsan yayınları...
    aksın paralar sonra lan bu sistem şişti yeter deme alabildiğin kadar üye al sonra baktın işler boka sardı kapat internet sitesini uza.

    buna ek olarak ülkemizde zaten harika olmayan internet bağlantı kalitesi pandemi ve şu eba işi çıktıktan sonra dibi görmüş durumda. çaktırmadan yapılan kısıtlamalara falan hiç girmiyorum o nedenle kesinti, donma geriden gelme...
    hele ki etrafınızda bein kullanan birileri varsa onlardan gelen gol sesi sizde gole dönüşene kadar 1 dk geçiyor komşunun tuttuğu takıma göre hassiktir gol yedik kesin falanca oyuncu hata yapmıştır diye tahminler yürütmek zorunda kalıyorsunuz.
    hafta sonunu galatasaray maçına göre planlayan benim için cidden çekilecek iş değil.

    avrupa ligi maçlarıysa mevzu hiç gerek yok zira ücretsiz olarak kodi, acestream, vlc, sopcast vs. ile izleyemeceğiniz nane yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın