• 28
    acikcasi bu basligi gorene kadar kadin yazarlarin da aramizda bulunup bulunmadigi hususu aklima gelmemisti hic. ha olsa iyi olur, zira egitim hayatimin 2 bolumunde, 1 tanesi sirf erkek, bir tanesi de %90'i erkek olan siniflarda okudum. kalani hep karmaydi.

    kadinlarin hic olmadigi ortamda terbiye kelimesi sadece tdk'da yazan bir kavram iken, birkac kadinin oldugu ortamda biraz daha karsilik buluyordu. karma ortamda da aramizda arlanmaz olan insanlar* efendi efendi takiliyordu.

    renk katar. en onemlisi de bakis acilari erkeklerden daha bir genis perspektiftedir. cogu erkek taraftar ya da sozluk yazari futbolcu psikolojisini en son madde olarak degerlendirirken, kadinlar bunu daha da on siralarda degerlendirir.

    zannediyorum cok az kisilermis, cokca sozluk yazariyla ozelden mesajlastik, denk geldiler mi bilmiyorum, direkt olarak dostum, kanka, hacı diye lafa girerim bu yuzden de gonulleri kirildiysa affola. yazadursunlar. zira zaman zaman bir erkek olarak takildigim konularda eşime danismaktan hic imtina etmem. sonucta bizim goremedigimizi gorme konusunda daha iyiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın