• 7
    bursaspor'un eze eze kazandığı maç. daha 20. saniyede defansın kaptırdığı topla golü buldular. bu ataktan birkaç dakika sonra turgay bahadır bomboş bir kafa vuruşunu direğe nişanladı, volkan şen de net bir gol kaçırdı.

    dakika 15te sercan orta saha sol kanattan aldığı topla baros misali yardırıp, defansı çalımladı. ardından kalecinin yanından attığı pasla turgayı boş kaleyle karşı karşıya bıraktı. turgay da bu pozisyonda yeteneğini gösterip topu çizgiden geçirmeyi başardı.

    ikinci yarı ilk yarıya kıyasla çok sönüktü. ertuğrul sağlam fenerbahçe maçını düşünmüş olacak ki 2 oyuncu değişikliğiyle başladı ikinci yarıya. biri volkan şen'di diğerini ise hatırlamıyorum. skoru ve enerjilerini korumaya yönelik oynadı bursaspor 2. yarıda. bu sırada ümit karan yıllar sonra bir rövaşatayı kaleye yollayabildi, direkten dönen topu es es li oyuncular tamamladı fakat yan hakem bayrağını kaldırdı.

    ikinci yarının 10. dakikası civarında başlayan yağmur oyunu iyice sıkıcı hale soktu. son dakikalarda ali tandoğan sağdan bindirip çok güzel bir gol attı. birbirini döven es eslileri izlerken penaltı nasıl oldu anlamadım ama dakika itibariyle pek de bir önemi yoktu.

    bursaspor ilk yarıdaki oyununu haftaiçi fenerbahçe karşısında da gösterebilirse, fenerbahçe'yi elemesi süpriz olmaz. aynı zamanda bu sercan'ın içinde saklı kalmış bir baros var. oyunun genelinde etkisizmiş gibi görünmesine rağmen, özellikle hızlı hücumlarda çok iyi adam eksiltip kaleye doğru katedebiliyor. yaşını ve türk olduğunu hatırlarıp sözü haldun'a devrediyorum.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın