resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5676
    falcao transferini çok istemiş biri olarak bazı şeyler söylemek istiyorum. falcaonun bu skandal performansının 2 temel sebebi var.
    1. oyuncu beklenmedik düzeyde fiziksel olarak kötü durumda. inanılmaz derecede kötü durumda. yaşı nedeniyle düşüş yaşaması normal ancak kendisinin yaşadığı şey düşüş değil resmen çöküş. bu çöküşü yaşıyla açıklamak mümkün degil. kendisinden çok daha yaşlı futbolcular çok daha az düşüş yasadi. örneğin kendisinden daha yaşlı olan burak yılmaz bile hala deparlariyla fransa ligini sallıyor ancak falcaonun yürüyecek mecali bile yok. bunun nedeni nedir bilmiyorum ama bu performansının temel sebebi kendisinin veteran fiziğine sahip olması. kuvvet hız çeviklik gibi özellikleri şu an fm tabiriyle 6-8 arasında.

    2. galatasaray skandal bir hücum takımı. inanılmaz temposuz oyuncular oynuyor. topu ileri götürecek(şu an tercih edilen oyuncular arasında) hiç oyuncusu yok. bu nedenle diagne de iş yapmıyor. cavaniyi alsak da iş yapmaz, yapamaz. dünya üzerinde hiç bir takim galatasaray'a benzer bir hücum yapısına sahip değil. yine fm tabiriyle konuşacak olursak belhanda soso arda ve santraforlardan hızı ve hızlanması 12 ve üzeri bir tek futbolcu yok. fiziksel olarak çökük bir takım. pres gücü 0 olduğu için önde basıp atak sürekliliğini de devam ettirecek bir takım değil.

    sonuç olarak falcao fiziksel olarak bitik durumda ancak fiziksel olarak iyi olsa da şu an takım çok daha iyi hücum edemezdi. bu kadroyla hücum etme şansımız 0. sağda emre kılınç solda ömer bayramla falan oynasak çok daha etkili bir takım ortaya çıkacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın