resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5672
    kendisinin transferindeki hatalılar listesine organize bir şekilde, inatla taraftarın dahil edilmeye çalışmasından aşırı rahatsız olduğum oyuncu. türkiye gibi herşey olup bir tek rezil olmayacağınız bir ülkede yönetimimizin ve ona yakın kaynakların başka bir şey yapmasını beklememek lazımdı ama göz göze göre bütün boku biz taraftara atıp köşeye çekilmeye çabalarından nefret ediyorum. günde en az 100 kere salak yerine koyuluyoruz zaten, bari yönetim 101. yi denemesin.

    transferde fırsat görmüşsündür, falcao ve menejeriyle iletişime geçmişsindir tamam. kendisinin takıma faydalı olacağına inanmış ve hocadan onay almışsındır tamam. ama 2-3 görüşme sonrası çok ciddi bir maaş ve bonus talebini görmene rağmen masadan kalkmadıysan, aksine adamla fotoğraf çektirip basına sızdırdıysan bunun sorumlusu nasıl ben olabiliyorum?

    taraftar beklentiye mi girdi, pazarlıklardan bir şey çıkmıyor mu, falcao illa o 7 milyonu istiyorum mu diyor, açarsın kulübün sosyal medya hesabını dersin ki "falcao'ya ilgimiz var, siz taraftar olarak da topçuyu istiyorsunuz ama istenen şartlar, maaşlar bu. bu paraları vermemizi onaylıyor musunuz?" o saatten sonra aklı selim taraftar işin peşini bırakır gider zaten, olmayacak bir duaymış der geçer. ha yok hala taraftar mal gibi 7 milyon maaş az, en az 10 verin derse de gelecekte eleştirirken yüzü kızarır o vakit sen de kendini savunurken "ama taraftar istedi" diyebilirsin.

    ben adamın kulübe maliyetini çay içerken kap bildiriminde görmüşüm, nasıl sorumlu olabiliyorum bu saçmalıktan? elimdeki çay bardağı bile daha hatalıdır benden ama ihale yönetime kalmıyor, çay bardağına kalmıyor bana kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın