resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5664
    falcao'dan nasıl maksimum verimi alabileceğimizi bulması lazım hocanın, aslında az çok belli olan bir şey. çift forvetli sistemde oynayıp, falcao'nun yapamayacağı işleri yaptırarak açıklarını kapatıp maksimum verimi alabiliriz. bu işi ali yavuz yapabilir, sağlık bir emre akbaba da kısmen yapabilir.

    ama artık falcao'nun ceza sahasına top getiremiyoruz söylemiyle savunulmasını anlamsız buluyorum. aramızdan bile ceza sahası içinde top bekleyecek sezonda 10 gol atacak adam çıkartırız. ceza sahasında buluştuğu topları skora çevirmenin yanı sıra, falcao'nun yapamadığı hava topu hakimiyeti ve top saklama gibi işleri adem büyük yapıyordu, hem de 400b €'ya yapıyordu, falcao'nun kazandığı kemiksiz maaşın onda birinden bile az.

    falcao'yu kolay kolay elden çıkaramayız, bir ihtimal 21-22 sezonu yaz transfer döneminde mls yapabilir, düşük ihtimal de olsa 20-21 kış transfer döneminde de böyle bir ihtimal mevcut. başka bir yerde de kazandığı maaşı karşılayacak bir takımın olduğunu zannetmiyorum. ne olursa olsun falcao değerli bir isim, formamızı giydiği süre içerisinde de alacağımız maksimum verimi almalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın