resim
Ali Yavuz Kol
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 346
    https://twitter.com/.../1313068413565259776

    habere bak şaka gibi. haber doğrudur bu arada muhtemelen ama ne kadar plansız işler yaptığımızı göstermesi komik. aylarca antrenmana çıkan adama ihtiyacımız olup olmadığını anlamak için dünkü* maçta yenilmemiz gerekiyormuş. çünkü başka türlü anlayamıyoruz. ali yavuz'a beş dakika bile süre vermedik bu arada, ihtiyacımız olduğu kanısına nasıl varılmış onu da anlamadım*

    malum bizde herkes kötü oynarsa, herkes formsuz olursa "lan kadroda xxx diye biri vardı, bir de onu deneyelim" denildiği için yakın zamanda forma bulma şansını çok yüksek görmüyorum. kendisinden ümitliyim ama falcao ve diagne 2-3 maç daha çok çok etkisiz oynamazsa, sakatlanmazsa falan forma yüzü göremez ali yavuz. kendimizi kandırmayalım.

    insan şunu soruyor, bir şeylere güvenip adem'i yollamışız. sonra yine bir şeylere güvenip ali yavuz'u kiralayın denilmiş. sonra son gün bir yenilgi alınca, ali yavuz kalsın gitmesin ihtiyacım var demişiz. neye güvendik de bu adamları yolladık, ve 2 günde ne oldu da şimdi vazgeçtik? böyle bir şey gerçekten türkiye'de olabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın