• 270
    yangın içinde pek gündem olmadı tabii ama hoca ilk yarıda bu kadar radikal değişiklik yapmayalı yıllar oluyor. geride olmasaydık (değişiklik yapmazdı da hasbelkader gol attığımız ya da yemediğimiz senaryoda değişiklik olsaydı) kerem ve oğulcan oyuna girerdi muhtemelen. kadroya alırken bu senaryolar hocanın aklından geçmiştir eminim.

    önümüzdeki maç alanya ile. zorlu olacak kesinlikle. o sebeple oğulcan kerem ya da sıdıka olmaz muhtemelem ama kılınç-babel kanatlarını görmek muhtemel gibi. tabii kılınç'ın milli takımdan ne halde döneceği de önemli.

    benim bildiğim hoca bu rezil oyun üzerine ilk yarıda 3 değişiklik yapıyorsa çıkan adamlar uzun süre forma yüzü görmez. hep bekledik hocam bir tepki diye o tepkiyi de verdi 45teki değişiklik ile. çok kızgınız çıkan 11'e ve o 11'in sorgulanmasını reddetmesine ama tükürdüğünü yalayacak son adam fatih terim oyunculara tutumu konusunda. 45te çıkan adamların forma yüzü görmeleri zor bu sebeple. ezcümle yıllar sonra bir hayırlı mağlubiyet alındığı kanaatindeyim.

    şayet bu maçın 11'i ile alanya karşısına çıkarsak kabul etmesi çok zor olacak ama hocanın artık iyice yaşlandığını kabul etmek zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın