• 260
    aynı şeyi yapıp farklı sonuçlar beklemek deliliktir der einstein. babel ve feghouli ile olmayacağını geçen sene bol bol görmüştük. bu ikiliye bu sene arda’da katıldı. devre arası yazdım ama site hata verdi entry giremedim.

    gör artık hocam, inat etme artık. arda, feghouli ve babel’in oynadığı takımda hücum edemiyoruz. devre arası arda yerine emre, feghouli yerine linnes ve belhanda yerine ali yavuz’u alarak 4-4-2’ye dönelim diye. 4-4-2’ye döndük ama arda yerine ondan daha kötü olan babel’i aldın. emre’yi en etkisiz olduğu sağ kanada aldın. diiagne’nin yanınada koşamayan falcao’yu aldın.

    halbuki sezona ne güzel başlamıştık. hatadan dönmemek avrupa’dan elenmemize ve ligde beş puana mal oldu. son iki maç hatta fener derbisinin ikinci yarısı net hocaya yazar. donk’u hiç düşünmenesini anlayamıyorum. donk çok tuttuğum bir oyuncu değildir ama rangers maçında ve fener derbisinde onu 6 numaraya alıp taylan’ı daha ileriye çeksen daha iyi olmazmıydı. en azından orta sahada daha mücadeleci olurduk, oyunu tutabilirdik. bilemiyorum bu çıkmazdan acilen çıkmamız lazım ve bunu yapacak olan hoca ama hoca ısrarla aynı çözüm yolunu deneyip aynı sonucu alıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın