• 3710
    eskiden lisede 1 kez sınıfta kalınca sınıf tekrarı, 2.kez sınıfta kalınırsa okuldan atılıyordu öğrenciler. denize düşen yılana sarılır diyerekten bağrımıza bastığımız bu yönetimle geçirdiğimiz kaçıncı transfer dönemi bilmiyorum ancak kendileri her seferinde 2-3 başarılı transfer hariç sınıfta kalmayı başarmışlardır.

    transferde sınıfta kalmalarını bir kıstas olarak almayan arkadaşlara hatırlatmak istediğim birkaç husus var. değerli yönetimimizin kulüp içi ve kulüp dışı politikaları da sınıfta kalmak için yeterli bir sebeptir. içeriye aslan dışarıya kedi anlayışını benimseyerek genel kurul üyelerinin bir çoğundan aldıkları eksi notlar keseyi doldurmuştur. rizespor başkanı olan şahsa verilen plaket, malum takımın başkanına karşı korudukları sessizlik, basına verilen demeçlerin saçmalığı, daha geçen hafta oynanan derbideki hakem atamalarına yönelik beyaz sayfa açıklamaları ve federasyonun müthiş tarafsız davranışlara karşı gösterdikleri tutumla kulüp dışı politikalarında muhtemelen bireysel olarak çok fazla artı puan toplamışlardır.

    ibra edilmemelerinden sonra hukuki haklarından ötürü mahkemeye gitmiş ve bu kararı bozdurmuşlardır ancak bir üst mahkemede alınan karara göre şu an hukuksuz bir şekilde koltuklarını işgal etmektedirler. arkalarına aldıkları, içinde gerçekten galatasaray'ı menfaatsiz sevenlerin de bulunduğu ancak bir çoğunun ne olduğu herkes tarafından malum olan, taraftar grubu(bkz: ultraslan) sayesinde bugünleri görebilmişlerdir. son zamanlarda söz konusu taraftar grubu içerisinde de yönetime karşı bir takım görüş ayrılıklarının olduğu göz önünde bulundurulursa, galatasaray için bu yönetimin son kullanma tarihi oldukça yakındır.

    eğer seçim için mayıs beklenirse - 2020-2021 sezonu için beklentilerimizi yok etmemiz gerektiğini düşünmekteyim. umarım en kısa sürede galatasarayımızın iyiliği için gereken olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın