• 10
    futbolda çağın gerisinde kalmakla kalmamak arasındaki keskin sınır. artık temposuz oyuna ekmek yok. adama yağmurlu havada su vermezler su. kaliteniz tempolu oynadığınız sürece etkili. tempolu değilseniz o kalite hiç bir işe yaramıyor. malesef fatih terim henüz bunu kavramış görünmüyor. arda, falcao, babel, feghouli gibi adamlarla olmuyor işte. bu tempo denen naneyi bu ekiple yapamıyorsun. ama saracchi, taylan ve omar gibi adamlarla oluyor. etobo, emre, belhanda, ömer, akbaba ile de olur. yani elimizde ihtiyacımızı karşılayacak bir ekip var.

    ben tempulu bir oğulcan'ı mevcut feghouli'ye 10 defa tercih ederim. zaten bizi kücümsediğimiz ve adını bile bilmediğimiz adamlarla evire çevire yenerek üzerimizden geçen avrupa takımlarından ayıran şey bu.

    fatih terim'in önünde 1 sene var. 20/21 sezonunun ilk haftalarında tempo olarak rakiplerinin üzerindeydi takımı ve skora ne kadar rahat gittiğini gördü. artık kendi kariyeri için mücadele edecek ve ya bu deveyi güdecek ya da dünyadan büyük hayallerini de bırakıp bu diyardan gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın