• 527
    bu maçta onyekuru’ya çalınan penaltı şahsi görüşüm penaltı değildir. taraftarlığı bir an kenara bırakıp, şu penaltıyla örneğin fenerbahçe’nin bizim önümüzde 1 puanla falan şampiyon olduğunu bir hayal edin. yine bu pozisyona %100 penaltı, fener hakkıyla şampiyon oldu diyebilir miydik ?

    ha bir penaltıyla tüm sezonu lekeleyecek miyim ? elbette hayır. sezon boyu bizi katledip puanlarımızı gasp ettiklerine saysınlar.

    ancak o penaltıyı hakem serkan çınar çalmasa kimse niye çalmadın diyemezdi. o penaltı cengiz-albayrak yönetiminin ömrünü uzattı belki de. yoksa 18/19 ve 19/20 sezonlarında üst üste 2 fiyasko ayaklarını çoktan kaydırırdı.

    abdurrahim halen yöneticiyse, iyi günlerde kameralara çıkıp şov yapıp prim kasıyosa yatsın kalksın bu penaltıya şükretsin. bir daha görüp görebileceği bir mevki değil çünkü transfer komitesi başkanlığı.

    edit: bir kez daha vurguluyorum yanlış anlaşılmalara engel olmak için; o sezon konya ve fener maçları başta olmak üzere kaç maçta doğrandık sayamadım. bir penaltı üzerinden sezonu lekelemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın