• 40461
    "özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımız düşünüyorum. bana göre ilk yarı ilk 5-10 dakikanın haricinde devrenin sonuna kadar oyunu kontrol altına alan, her an pozisyon bulabilecek, gole yakın bir galatasaray vardı. oyunun bir bölümünde topun kontrolü bizdeydi. daha önce de söyledim. çok iyi ve çok çabuk oynayabilen bir takımla karşılaşıyoruz. orada yapacağımız hatalar, bir anlık kontsantrasyon eksikliği ile 50. ve 60. dakikalar arasında maçı kaybettik. bu hatayı yapmamıştık. bazı oyuncularımın performansı idare eder olmamalıydı. bundan sonra bir maç daha yoktu çünkü. türkiye ligi'ni bu şekilde oynayabilirsiniz ama avrupa maçını böyle oynayamazsınız. bazı arkadaşlarımız maalesef istediğimiz performansta değildi. idare edilmez böyle maçlarda. türkiye ligi'nde de 5 oyuncu değişikliğine alıştık. bizim için çok büyük bir rahatlıktı bu. üç değişiklikte çok dikkat etmek zorundasınız. her an erken değişimde oyun uzatmaya gidebilir, sıkıntıya düşebilirsiniz. o yüzden onu dikkatli kullanmak zorundaydık. maalesef, hiç yapmadığımız hatayı ikinci yarıda 50. ve 60. dakikalar arasında yaptık. oradan sonra golü bulduk; ama biraz geçti. ondan sonra başka bir oyun oldu zaten. o oyunda da, son 5 dakikada çok başarılı olamadık."

    "martin'in pozisyonunun penaltı olup olmadığı konuşulabilir. buna rağmen galatasaray özellikle kendi kuruluş gününde amacına uygun şekilde avrupa'da başarılı olmalıydı. çok üzgünüm o yüzden. transfer mevzusuna gelince. kimse transfer yapmamak için özen göstermedi. çalıştı, olmadı. durumumuz da buna müsait değildi. bundan sonra ne olur? avrupa'yı kaybettikten sonra, içeride bir şekilde oynarız. yönetime bir şey demenin herhangi bir manası yok. yapmak için uğraştılar, olmadı. özellikle satma konusunda becerili olamadığımız çok açık. bunu söylediğim zaman bazıları belki alınıyor; ama bu kabul edilir bir şey. galatasaray'ın parasını verdiğimize göre zaten herkes alınır. öbür taraf daha da beceri istiyor. o da bize lazım. sattığımız kadar aldığımıza göre o tarafta da başarılı olmalıyız."

    "hakikaten çok üzgünüm. buradan biz farklı bir sonuçla çıkabilirdik. çıkmalıydık. çok da iyi hazırlanmış bir organizasyonumuz oldu. teknik, taktik ve fizik anlamında herkes hazırdı. herkes de motiveydi. üzgünüm, çok üzgünüm. burayı atlasaydık, çok başka bir hikaye olabilirdi. nedenine gelince, galatasaray şampiyonlar ligi ayarında bir takım olan rangers'ı burada eliyorsa, bu hikayenin oradan sonraki düşünceleri çok başka olabilirdi."

    "gitmek isteyen kim varsa burası galatasaray takımı. biz de son noktaya gelmişiz. altıncı maçı oynadık. hazırlık maçlarıyla birlikte 10 maç geride kalmış. 2 aydır çalışıyoruz. adaptasyon çok kolay değil. kiralık ne kadar mantıklı, geçenlerde de söyledim. satın alamayacağımıza göre ocak ayına göre davranabiliriz. belhanda gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. herhalde bildiği bir şey vardır. zaten yılan hikayesine döndü. gitti gidiyor, geldi geliyor. yok arap ülkelerinden bir takıma gidiyor. yok nice'e gidiyor... zaten 2-3 günümüz var. o süreçte her şey belli olur."

    fatih terim

    (bkz: 1 ekim 2020 rangers fc galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın