• 140
    avrupa liginden elenmemizden sonra beni daha da düşüncelere sevk eden verilerdir.

    bir kısım insanın küçümsediği o avrupa ligi geliri de artık olmayacak. euro ile hiçbir gelirimiz yok ama oyuncuların çoğu maaşını euro ile alıyor on yıllardır. avrupa liginden de elendiğimize göre artık şöyle hakiki bir yapılanma içerisine girsek de maaşlar için gerçekçi bir tavan miktar belirlesek keşke.

    covid-19 sebebiyle futbolcuların bir kısmı indirim yaptı söylentileri var ama kulüpten resmi bir açıklama yok. güncel kurla ve gösterdikleri performans sebebiyle artık sofiane feghouli, ryan babel, younes belhanda, radamel falcao'nun sözleşmeleri aşırı lüks oluyor. artık sadece kendi ligimizdeyiz* ve ülke puanı sebebiyle bence birkaç sene şampiyonlar ligi göremeyeceğiz. duygusallığı bir kenara bırakıp, rasyonel hareket etmezsek yakın zamanda biz de diğer kulüpler gibi sms e çıkarız.

    bizi ayakta tutan üst üste şampiyonlar ligine katılım sayesinde kazandığımız senelik 35-40 milyon eurolardı. o günlerin ekmeğini çoktan yedik ve takımı da geriye götürebilmeyi bir şekilde başardık. galatasarayın avrupada rakiplerine karşı üstün bir futbol oynadığı son günlerin üzerinden uzun yıllar geçti. şapkamızı önümüze koyup düşünmenin vakti çoktan geldi de geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın