• 3608
    çok şanslı bir yönetimdir. çünkü hoca'nın verdiği listedeki oyuncuların hiç birini alamıyor sonunda ya bonservissiz ya da d'avila'nın bir topçusunu getiriyorlar. ama başkan imza töreninde hocamız kimi isterse onu alıyoruz dedi diye bütün transfer beceriksizlikleri unutulup o getirdikleri oyuncu da kötü performans gösterirse oyuncunun ihalesi hocaya kalıyor.

    mesela 2019 yaz transfer döneminde hoca onyekuru'yu çok istemesine rağmen kiralayamadılar. onyekuru ihtimali tamamen ortadan kalkınca önceden anlaşıp hazırda beklettikleri ve artık beni niye bekletiyorsunuz diye tripli sosyal medya paylaşımları yapmaya başlayan babel'i aldılar. sonra ne mi oldu? babel kötü performans gösterince hoca isteyip aldırdı oldu. oysa babel'i hoca isteyip aldırmış olsa hazırda bekletmezler, transfer sezonunun başladığı gün kadroya katarlardı. onyekuru defteri kapandığı gün değil.

    mesela 2020 yaz transfer döneminde orta sahaya yaptığımız tek takviye olan etebo için listenin 6. sırasındaydı şeklinde yazan hesaplar oldu. buradan bir kaç yazarla da konuştuk 6. sıradaysa ne ala %90 listede bile yoktu diye. çünkü hoca listeye yazdığı bütün oyuncuların sızdığını söylerken etebo hiç bir şekilde sızmadan transfer edildi. bu bile listede olmadığını gösteren bir şeydi.

    dedim ya çok şanslılar, hocamız kimi isterse onu alıyoruz deyip kurtulabiliyorlar. çünkü öyle olmadığını bildiği halde öyle deseler de inansak diye dört gözle bekleyen bir kitle var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın